Різдвяні подарунки від учнів НВК №5 для бійців АТО

Різдвяні подарунки від учнів НВК №5 для бійців АТО

Сьогодні тисячі наших братів стоять на захисті цілісності Батьківщини. Не зважаючи ні на що, ризикуючи своїм життям вони стоять під обстрілами «градів» та під прицілом снайперів. Та кожен з них точно знає, що за його життя моляться мільйони українців.

Жоден з нас не може стояти осторонь, і наші діти – не виняток. Маленькі українці завжди беруть активну участь в різноманітних акціях. Так, з 8 по 15 грудня в НВК №5 учні приєдналися до плетіння маскувальних сіток для АТО. Завдяки вчителям трудового навчання в коридорах школи з’явились каркаси для майбутніх сіток, і з кожним днем звичайні рибальські сіті перетворювалися на маскувальні, учні вправно вплітали все більше і більше стрічок білого кольору, знаючи, що ця робота може врятувати чиєсь життя. Завдяки активності дітей, батьків та вчителів, що передавали білі простирадла, було зв’язано 6 маскувальних сіток. Всі вони були передані обухівським волонтерам, що допомагають нашим бійцям в АТО.

Водночас, НВК приєднався до акції «Подаруй солдату крила», що була розпочата Правим Сектором Обухівського району. В її рамках було оголошено конкурс малюнків серед учнів загальноосвітніх закладів 1-11 класів.

Відповідно до поданої тематики діти приносили малюнки, на яких було зображено різдвяні народні обряди українського народу, біблійні сюжети, різдвяний дух та любов до Батьківщини.

Після закінчення акції малюнки-обереги будуть відправлені бійцям на Схід, а переможці конкурсу малюнків отримають цінні подарунки.

/Files/images/ato/20141217_114401.jpg

/Files/images/ato/IMG_1167.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 0