Подарунок з Радебойля від святого Миколая

Подарунок з Радебойля від святого Миколая

19 грудня православні люди всього світу святкують День святого Миколая Чудотворця. Це свято чекають усі – бо Миколай слухняним діткам приносить подарунки, а дорослим – сподівання на високе заступництво святого, що не полишає в години радості і смутку.

За народними повір’ями саме в цей день Миколай Чудотворець спускається на землю з небес і обходить увесь світ, допомагаючи знедоленим і відновлюючи справедливість.

Святкували День святого Миколая і в НВК №5. До цього святкування приєднались наші партнери з міста-побратима Радебойля, передавши дітям подарунки. Захід розпочався із привітальної промови директора НВК – Коновал Антоніни Іванівни. У своєму привітання вона поздоровила з наступаючими святами учнів, що були присутні на заході та подякувала за підтримку наших німецьких друзів.

Великі та зручні портфелі від Миколая отримали діти із малозабезпечених сімей, діти-сироти та діти-інваліди, що навчаються в НВК №5. Подарунки також отримали і переможці шкільної олімпіади «Знавців англійської мови». Учні отримали яскраві пенали від своїх однолітків з Німеччини.

Загалом, цей святковий захід присвячений Дню святого Миколая пройшов у дружній та радісній атмосфері. З дитячих облич не сходили усмішки… Вдячні Миколаю з Радебойля!

/Files/images/mikolay/IMG_1226.JPG

/Files/images/mikolay/IMG_1243.JPG/Files/images/mikolay/IMG_1208.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 0