«Панно» з кавових зерен

Осень кофе на завтрак варила...
Как божественно плыл аромат!

Чтобы грусть от души отступила,
Добавляла с улыбкою милой
В свой напиток цветной листопад,
Для загадочности – чуть тумана
И таинственный привкус грибов,
Колдовской трав лесных запах пряный,
Что парит над осенней поляной...,
Для пикантности - каплю стихов...


Л. Клочкова

Панно — це останній штрих в оздобленні інтер'єру, що додає завершеності. І поскільки зараз існує маса ідей і величезний простір для польоту фантазії та з метою розвитку індивідуальних творчих здібностей особистості, на уроках трудового навчання я запропонувала дівчатам восьмих класів попрацювати над проектом «Панно».

Це завдання для учнів виявилося доступним і захоплюючим. Разом з цим, таку роботу можна виконати дуже швидко і з мінімальними затратами.

Під час роботи над проектом ми використовували різні технології та матеріали. Цього разу представляємо на нашій виставці вироби з кавових зерен. Адже ці зерна придатні не тільки для приготування ароматного напою, а й для створення не менш ароматного декору і предметів інтер’єру.

Унікальність кави, як матеріалу, полягає в тому, що він сумісний з будь-якими іншими матеріалами. Наприклад, ними можна обклеїти предмети з пластику, скла, дерева, і навіть металу. Вироби з кавових зерен виходять незвичайними. Вони випромінюють приємний аромат кави. А він, як відомо, робить людину бадьорою і піднімає настрій.

Пропонуємо вашій увазі панно із застосуванням кавових зерен, що виготовили Кузнєцова Д., Федоренко А., Валова А., Бередніченко О., Цапро К., Лаба Ю.

Грошове дерево з монет виготовила Гордійчук Т., а панно з сірників – Кабанець А. та Вільхова Т.

/Files/images/goncharuk/viber image.jpg /Files/images/goncharuk/viber image3.jpg /Files/images/goncharuk/viber image5.jpg

/Files/images/goncharuk/viber image22.jpg /Files/images/goncharuk/viber image4.jpg

Вчитель трудового навчання Л. М. Гончарук

Кiлькiсть переглядiв: 0